Întrebări frecvente

Vă rugăm să găsiți aici răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Scoateți geana falsă de pe pleoapă. Nu vă faceți griji; Lashout va fi îndepărtat fără a trage sau a vă deteriora genele naturale :) Dacă observați aglomerări de la eyeliner sau rimel pe magneți, zgâriați-le ușor cu unghia pe fiecare dintre magneți. Pentru a curăța rimelul de pe pleoapă, folosiți demachiant rezistent la apă, apă micelară sau ulei de cocos.

Ingredientele din Lashout Eyeliner se regăsesc în mod obișnuit în produsele de machiaj și de îngrijire a pielii și sunt fără cruzime. Ingredientul adăugat care face ca eyelinerul să funcționeze este oxidul de fier. Cu toate acestea, pentru sănătatea și siguranța clienților noștri, nu recomandăm niciun produs pentru ochi persoanelor cu afecțiuni oculare preexistente. *Sugerăm cu tărie să încercați produsele noastre pe un mic petic de piele (altul decât locul destinat) pentru a testa mai întâi orice reacție alergică.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Dacă ai grijă de genele tale în mod corespunzător, acestea pot rezista de peste 25+ ori. Asigurați-vă că curățați magneții de pe gene după fiecare utilizare și că le magnetizați înapoi în tăvița pentru gene după fiecare utilizare!

Evitați contactul cu apa cu genele, deoarece acestea își vor pierde forma și curbura. Durata de viață a eyelinerului este de patru luni de la deschidere.

Da, puteți aplica rimelul, dar nu vă recomandăm să puneți rimelul direct pe genele de fixare. Acesta va denatura forma și forma genelor și, de asemenea, va scurta durata de viață a genelor.

Oferim diferite stiluri de gene, cu grosimi și lungimi diferite. Există cinci magneți mici pe fiecare dintre ele, capabile să fie tăiate pentru a se potrivi oricărei forme și mărimi de ochi. Asigurați-vă că nu există margini crude la marginea genelor după tăiere.

Aplică un strat uniform de eyeliner, de aceeași grosime ca și magneții, și asigură-te că este 100% uscat înainte de a magnetiza genele pentru o fixare optimă! Dacă refolosiți genele, este posibil să aveți resturi de rimel sau de eyeliner lipite pe micii magneți.

Dacă observați acest lucru, puteți să le zgâriați cu unghia sau să folosiți un demachiant pe un bețișor sau un șervețel de machiaj pentru a le șterge ușor.

Genele noastre magnetice sunt fabricate din fibre sintetice de înaltă calitate.