Cum se utilizează discheta demachiantă

Pasul 1 - ADAUGĂ apă

Funcționează atât cu apă rece, cât și cu apă caldă. Apa slăbește machiajul, permițând firelor de fibră (care sunt de 100 de ori mai fine decât un fir de păr uman) să pătrundă adânc în pori pentru a îndepărta și reține machiajul, oferind pielii tale o curățare sănătoasă și revigorantă în jumătate din timp.

Este pur și simplu inteligent. Și atât de ușor.

Pasul 2 - Ștergeți machiajul

Nu este nevoie să frecați sau să frecați. Pur și simplu umeziți tamponul și ștergeți ușor machiajul. Vei fi surprinsă de cât de mult machiaj se îndepărtează de pe tampon. Acest lucru se datorează faptului că fibrele îl rețin și se asigură că nimic nu se întoarce pe fața ta. Ne place să folosim partea curată a tamponului pentru a verifica dacă tot machiajul a fost îndepărtat. Iar pentru un machiaj mai intens al ochilor, vă sugerăm să rehidratați bine tamponul (cu apă) și să-l țineți pe ochi sau pe gene și să așteptați 5 secunde, apoi să îl îndepărtați.

Este doar de ajutor.

Pasul 3 - Spălați

Aruncă discheta în spălătorul tău de culoare albă/ușoară și un alt miracol se va produce. Tamponul dvs. reapare - proaspăt și gata de a fi folosit din nou și din nou. Poate fi spălată de aproximativ 200 de ori! În cazul unor reziduuri de machiaj încăpățânate, este posibil să doriți să spălați mai întâi tamponul manual cu săpun și apă caldă, apoi să-l aruncați în mașina de spălat. Important: Vă rugăm să nu folosiți balsam de rufe la spălare, deoarece acesta va lăsa un strat care va reduce eficiența fibrelor. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să vă spălați tamponul înainte de utilizare.